Studentenprogramma

Het Studentenprogramma van Giving Back richt zich op eerste generatie hbo en wo Studenten van hun eerste jaar tot en met hun Masterfase. Wat maakt het Studentenprogramma van Giving Back uniek? Naast alle activiteiten die je onderneemt met andere studenten bij onze partnerorganisaties of als maatschappelijk project, ga je 10 of 24 maanden op reis met jouw persoonlijke mentor om zo alles uit jouw talent en studie te halen. Alle Studenten worden automatisch lid van de Giving Back Students Community (GBSC) waarmee je naast een professioneel netwerk via je mentor ook een persoonlijke netwerk opbouwt met peers. Afhankelijk van jouw studiefase bieden we je de volgende programma's.

BACHELORPROGRAMMA

Looptijd: 24 maanden
Aantal studenten: ca. 150  
Belangrijk voor jouw aanmelding: je zit nog minimaal 2 jaar in jouw bachelorfase 

Het Giving Back Bachelorprogramma bestaat uit twee onderdelen: 
1. Het activiteitenprogramma i.s.m. GBSC met verdeeld over het collegejaar workshops, bedrijfsbezoeken, studiereizen en (sportieve en sociale) evenementen. 
2. Het Mentorprogramma waarbij we jou één-op-één koppelen aan een persoonlijke mentor van een van onze partnerorganisaties die jou laat kennismaken met nieuwe activiteiten, plaatsen, mensen, omgangsvormen en zienswijzen.

MASTERPROGRAMMA

Looptijd: 10 maanden
Masterclasses: 7 
Aantal studenten: max. 25  
Belangrijk voor jouw aanmelding: ook wanneer je start met je Master in februari kun je je aanmelden.

Het Masterprogramma is het Excellent Programma van Giving Back dat gericht is op de toekomst: jouw transitie van student naar Young professional! Ieder jaar stellen we dit in co-creatie met onze partnerorganisaties samen en bestaat uit zeven inhoudelijk Masterclasses waarbij je een kijkje achter de schermen krijgt bij onze partnerbedrijven door middel van workshops door vooraanstaande experts, paneldiscussies, praktijkopdrachten en daarnaast een Business Case. je wordt gedurende de looptijd van het programma gematched aan een geselecteerde mentor op C-level of hoger van een van onze partnerorganisaties. Dit programma is jouw kans om een bijzonder waardevol netwerk op te bouwen voor je de arbeidsmarkt betreedt. 


Ben jij eerste generatie (aankomend) student en
geïnteresseerd in het Studentenprogramma?

Laat👇🏾👇🏼👇🏿👇🏻je gegevens achter,
dan ontvang je in een aantal mails met meer info over
het Studentenprogramma dat past bij jouw studiefase.